TESTIMONIS REALS DE CLIENTS REALS 

 

 

Marta: ESPECTACULAR!!!

 

Anna: Hola Elsa! Agraïr-te la teva ajuda! Ho he superat! Moltes, moltes gràcies!! Estic contenta! No sé si la paraula correcte seria ho he aconseguit!!!

 

Sara:Moltes gràcies!!! Doncs molt millor! No tinc estornuts

 

Silvia: Em sento fenomenal

 

Maria: Hola Elsa, només vull dir-te que estic molt bé. Mai havia estat tan bé.Quan vaig venir estava molt malament i només amb quatre sessions la meva vida ha canviat. Si tinc un altre problema tornaré. Moltes, moltes gràcies Elsa

 

Ester: Bon dia Elsa estic molt més bé. Les mans casi no em suen. Moltes gràcies. Dormo molt millor.

 

Xevi: Només dir-te que estic molt content, em vas treure una llosa de sobre.

 

Roger: Al-lucinant!!! Amb una sola sessió de tapping amb tu i m’he tret aquella espècie d’angoixa que m’assaltava de tent en tant. He tardat tant a escriure’t perquè colia comprobar que no tornava. Gràcies!!!

 

Maria: No sé com explicar-te el que m’ha passat, no tinc paraules. El que ha passat dins meu, però molt i molt bé. La situació que tinc és la mateixa però jo he canviat. Torno a tenir ganes de fer coses. No tinc paraules, havia provat moltes coses i com el tapping res.

 

Maria: Dolor artritis:  He notat com un alliberament a les “munyeques” i ja no pesen. Ja no em fan mal.

 

Maria: Dolor artritis genolls i peus: He notat un desbloquieg, peus i genolls “sueltos”. Em sorprenc jo mateixa com pujo i baixo les escales sense pensar-ho dues vegades, fet impensable fa un mes enrera. Moltíssimes gràcies Elsa.

 

M. Rosa: Hola Elsa, estic molt tranquil.la, moltes felicitats pel Tapping, estic molt bé. Moltes i moltes gràcies.