Teràpia presencial


Acompanyo a les persones a traçar el seu camí d’acord amb allò que realment senten, només si vivim en coherència amb el que sentim viurem en pau.

Entenc a la persona com a subjecte actiu que crea la seva realitat. Com a subjecte que pren la responsabilitat de la seva vida, pren consciència del que realment pensa i sent. Quan les nostres accions están d’acord amb els nostres pensaments, quan el que diem és coherent amb el que fem i sentim assolim un gran poder.

Sovint ens allunyem de nosaltres mateixos i funcionem de manera automàtica seguint unes creences i unes conductes que hem après de petits, perquè així ens sentim valuosos i valorats pels demés, convertint-nos en la persona que esperen els altres. Estem més pendents de fora que del que realment volem i desitgem.

Creem així un seguit de creences, idees sobre nosaltres mateixos i el que ens envolta que sovint ens limita la nostra llibertat de ser qui realment som, de fer el que realment sentim, provocant-nos malestar i fins i tot podem emmalaltir.

Si penses sempre igual, seguiràs creant les mateixes circumstàncies a la teva vida i generaràs les mateixes emocions de sempre, i això et conduïrà a pensar “d’acord” amb aquestes emocions. Si reiteres la teva forma de pensar i de sentir d’acord amb les circumstàncies de la teva vida estaràs consolidant aquesta realitat concreta.

L’objectiu de la teràpia a elsacullellpsicologa és la presa de consciència d’allò que no ens funciona a la nostra vida, d’allò que fem i no volem fer, d’allò que voldríem fer i no ens atrevim… és connectar amb un/a mateix/a i viure en funció del que sento, ser sincer/a amb mi mateix/a.

Aprendre a deixar de banda els condicionaments i les pors.

Només quan visquem la nostra vida ens sentirem en pau. Quan deixem de viure com a víctimes per passar a assumir la nostra responsabilitat, sense por a equivocar-nos, a ser jutjats… acceptant sense resignació aquelles situacions que canviar-les no està al nostre abast.

La realitat és objectiva, la manera com jo la miro, com jo la jutjo, és la que dóna forma a la meva realitat.

La teràpia presencial et permet el contacte directe amb la professional, Elsa Cullell i així iniciar el camí cap al benestar.