La teràpia online funciona com la teràpia tradicional, utilitzant les eines que ens ofereixen les noves tecnologies, amb  avantatges específiques i la mateixa eficàcia terapèutica.

Permet un estalvi de temps en desplaçaments per aquelles persones que per raons laborals o d’altres els és un impediment desplaçar-se a la consulta.

Permet seguir un procés terapètic de forma continuada a aquelles persones que per diversos motius es troben fora del lloc de residència de manera continuada.

Afavoreix la privacitat i la discreció.

Destaquem la comoditat de poder realizar la teràpia des de casa teva, al teu silló, el teu ordinador, un espai conegut i que dóna seguretat.

Facilita l’accés a la teràpia a aquelles persones amb discapacitats que els impedeixen el desplaçament a la consulta.

El correu electrònic facilita la sinceritat i deshinibició en la relació terapèutica. Permet disposar del temps que necessitis per expressar els teus sentiments. Per algunes persones els és més fácil comunicar-se d’aquesta manera.

L’Skype et permet el contacte directe amb la psicòloga Elsa Cullell com si es tractés d’una sessió presencial.

 Com funciona:

  1.  Consultes puntuals a través del correu electrònic. M’envies un missatge explicant el motiu de la consulta i en un màxim de 48 hores et respondré.
  2.  Sessió de Teràpia on treballarem com si estéssim en una sessió presencial. Només cal omplir un formulari amb  un comentari del que vols tractar i contactaré amb tu per acordar dia i hora. Et cal un ordinador amb càmara, altaveus i l’Skype. En cas que no tinguis Skype el pots descarregar clicant la imatge que hi ha a continuació.