Tapping

En psicoteràpia entenem que un succés traumàtic causa una emoció negativa i cada vegada que accedim o reactivem el succés o record, com a resultat d’un pensament o situació similar al succés traumàtic, experimentem l’emoció negativa. Estem parlant d’una relació de causa – efecte. El record genera una emoció negativa i intentem modificar el pensament o record per millorar el benestar.

El Dr. Roger Callahan, descobridor dels principis en els que es fonamenta l’EFT-Tapping va descobrir que existeix un punt intermig entre el pensament/record i l’emoció negativa que no és res més que un desequilibri energètic corporal que es manifesta com a dolor físic o psicològic

Aquest  bloqueig és causant de malestar i fins i tot ens pot fer emmalaltir.

Amb el tapping el que fem és intervenir en el desequilibri energètic (bloqueig) borrant l’emoció associada a les imatges, idees, creences procedents del passat. Són situacions que un dia van se present però per no haver-les viscut del tot han quedat en el nostre inconscient sense culminar. Vivències deixades a mitjes, impulsos retinguts, perquè no era possible la seva expressió exterior. Són continguts retinguts per la por, la culpabilitat o qualsevol altre obstacle. És la “motxilla” que portem a l’esquena i que gravita sobre el nostre present.

Borrar l’emoció associada permet accedir o reactivar el succés o record sense experimentar l’emoció negativa.

Amb el tapping s’activen uns punts d’acupuntura, mentre la persona es connecta amb el seu problema o símptoma i sallibera l’inconscient de les idees negatives i creences limitants que ens impedeixen viure en pau.

L’EFT-Tapping és una tècnica poderosa, ràpida i sense efectes secundaris.

És molt efectiu en: Pors, fòbies, ansietat, angoixa, estrès, insomni, tabaquisme, al-lèrgies, sobrepès, problemes en les relacions

Millora el benestar general i dóna sensació de control de la nostra vida.