Si seguim amb la idea que els nostres pensaments produïts per les nostres creences i la nostra forma d’interpretar el món creen els nostres sentiments i emocions que dirigiran la nostra vida, ens fem responsables de les nostres experiències vitals.

Les creences són idees i pensaments que acceptem com a veritats.

Hem après des de petits qui erem a través de les persones que ens envoltaven, però siguin quines siguin les creences que tinguem de nosaltres mateixos i del món, sabem que són només pensaments i idees i, que es poden canviar.

El nostre inconscient accepta tot allò que decidim creure. Totes aquelles creences que ens limiten conformaran la nostra realitat. Però el nostre poder està canviar els pensaments i assolir un paper actiu en el nostre camí cap al benestar.

Una de les creences que ens dificulta el camí és creure que no mereixem tenir una millor vida. No ens sentim mereixedors/es de determinades vivències i això es manifesta en la nostra realitat.

El nostre poder existencial i la nostra capacitat d’acció es veu afectada per la manera com ens percebem mereixedors/es.

Creure’s mereixedor/a d’una vida millor depèn de cadascú de nosaltres. Cal agafar les rendes i començar a caminar. Cal preguntar-se: em sento mereixedor/a de? Què és el que em mereixo?

Siguem sincers amb nosaltres mateixos/es i descobrim quines són les nostres creences que ens impedeixen reconeixer-nos com a mereixedors/es d’un millor benestar.